Gruppetrening

Hva er gruppetrening?

Er du glad i å trene sammen med andre, ønsker du å kunne kommer på trening og få et godt sammensatt program som gir deg en effektiv treningsøkt.
Gym 1540 jobber vi med å utvide gruppetreningstilbudet vårt, og vi vil i tiden som kommer får mer timer og noe for enhver smak. Enten du er ungdom,voksen eller godt voksen, mann eller kvinne, nybegynner eller viderekomne har vi et tilbud til deg.

Hvorfor trene gruppetrening?

Gruppetrening kan bidra til å både redusere stressnivået i kroppen din og minske og forebygge risiko for eller lettere depresjoner og nedstemthet.
Gruppetrening gir deg økt trivsel og glede både før under og etter selve treningsøkten, og motivasjon til å komme tilbake.
Studier viser at mennesker som trener i gruppe er de som trener mest regelmessig.
Vi arrangerer også egne kurs med løpetimer, og kurs med trening tilrettelagt for nybakte foreldre og den lille sammen. Se mer om løpetrening eller kurs for nybake foreldre.
Alle timer har en oppvarming, kondisjonsdel og uttøyning, med unntak av 30 minutters timer. Her bør du være litt varm når du starter.

Yoga

Yoga trening har som mål å skape harmoni mellom sinnet og den fysiske kroppen gjennom bevegelse, pust og meditasjon. Timen består av kjenter yoga øvelser som styrker kroppen, gir deg bedre bevegelighet, og øvelsene gjør at du øker forbrenningen, forebygger skader og få harmoni mellom kropp og sinn. Tilbudet kommer i Januar – følg med på våre nettsider.

Dance

En danseinspirert kondisjonstime med litt koreografi som utfordrer både kondisjon og koordinasjon. Med og uten step. Liker du trinn satt i system og fengende musikk samtidig som pulsen pulserer er dette timen for deg. Tilbudet kommer i Januar – følg med på våre nettsider.

Styrke i sal

Her får du alt i ett: Oppvarming, litt høyere puls og styrketrening i salen. Vi legger opp til funksjonelle øvelser med og uten frivekter. En god oppvarming med litt lett kondisjon og en styrkedel som tar for seg de største og viktigste muskelgruppene.

Bootcamp Cardio

Halvtime med kondisjons baserte øvelser for hele kroppen. Timen leveres av personlig trener

Bootcamp Styrke

Perfekt time å kombinere med Bootcamp cardio. Her får du halvtime med styrke øvelser for hele kroppen. Timen leveres av personlig trener

Crosstrening

CrossFit inspirert klasse – styrkeøkt med fokus på utholdende styrketrening med innslag av kondisjon øvelser underveis. Timen leveres av personlig trener.

Zumba

Zumba er en enkel dansetime inspirert av latinamerikansk musikk. Den er satt sammen av en og en låt med to til fire sammensatte trinn. Det er enkelt å følge med og du får brukt hele kroppen, samtidig som du nyter musikken og dansen. Tilbudet kommer i Januar – følg med på våre nettsider.

Voksen 55+

Vi trener for å holde oss «spreke» når vi begynner bli eldre! Voksen 55+ er et flott tilbud tilpasset til deg i aldersgruppen 65+. Våre instruktører tilrettelegger øvelser og nivå slik at alle kan være med. Målet er trening med masse glede og inspirasjon. Vi har en fin fast gruppe som går hos oss, bli med du og.

Bootcamp Cardio

Halvtime med kondisjons baserte øvelser for hele kroppen. Timen leveres av personlig trener

Bootcamp Styrke

Perfekt time å kombinere med Bootcamp cardio. Her får du halvtime med styrke øvelser for hele kroppen. Timen leveres av personlig trener

Crosstrening

CrossFit inspirert klasse - styrkeøkt med fokus på utholdende styrketrening med innslag av kondisjon øvelser underveis. Timen leveres av personlig trener.